Milli Nizam'ın kurucularından olan ve bu zamana kadar Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapan, bir çok siyasi etkinlikte de aynı karede yer alan Şerafettin Özyılmaz, o günlerden AK Parti dönemine kadar birlikte fotoğraflara yansıyan kareleri de çalışma ofisinin baş köşesinde sergiliyor. Özyılmaz, İstanbul Altunizade'de bulunan iş yerindeki ofisinde sergilediği fotoğraflara gözü gibi bakıyor. 

YÜZÜN ÜZERİNDE FOTOĞRAF SERGİLİYOR
Yüzün üzerinde fotoğraf karesinin yer aldığı ilginç koleksiyon Türk siyasi tarihinin önemli bir dilimine de tanıklık ediyor. Merhum Necmettin Erbakan'ın da bir çok fotoğrafının yer aldığı fotoğraflar Şerafettin Özyılmaz'ın iş yerine gelen misafirlerinin de büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Bazı ziyaretçiler fotoğraflar önünde Özyılmaz ile hatıra fotoğraf bile çektiriyor. Özyılmaz, zaman zaman fotoğraflar önünde 2017 Başkanlık Referandumuna Evet kampanyasına da destek için çekimler yaparak halka sesleniyor ve kampanyaya destek istiyor. 


ŞEHİT VE GAZİ TORUNUYUM
1948 yılında Ayancık ilçesinde doğduğunu belirten Sinoplu iş adamı Şerafettin Özyılmaz, sergilediği fotoğraf karelerinde bir tarihin yattığını söyledi. Özyılmaz, "Ben bir şehit, bir de gazi torunuyum. Ayancık ilçesi, Yemişen köyünde doğdum. Şu anda Aziz Mahmut Hüdayi Hazretlerinin beldesi İstanbul Üsküdar'da yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımın ülkeme kazandırdıklarıyla gurur duyuyorum. Acizane, ofisimi bu fotoğraf kareleriyle donattım. Ben bu başkanlık referandumunda yüzde 67 bekliyorum. Umarım mahçup olurumda silme Evet çıkar. Yıllar geçer izler kalır. Gönüllerde iz bırakanlara selamlar olsun. Herkesin referandumda desteğini bekliyorum. Türkiye başkanını seçiyor. Dünya liderimiz, göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan'a bende 'evet' diyorum" dedi. 



 
Editör: Vitrin Haber