Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin tarafından, düzenlenen iftar yemeği şehit yakınlar, gazi ve emekli emniyet mensuplarını bir araya getirdi. Programda 91 ve 92 yaşındaki emekli emniyet görevlileri ilgi odağı oldu. 
 
Polisevi'nde gerçekleştirilen iftar programında davetlileri kapıda karşılayan İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, iftar saatine kadar şehit yakınları, gazi ve emekli polislerle sohbet etti. İftar programında renkli anlar da yaşandı. Programa katılan 5933 sicilli 91 yaşındaki emekli baş komiser Mustafa Keramettin Sönmezgil ile 92 yaşında ki 6961 sicilli emekli polis memuru Suphi Cabacı programda büyük ilgi gördü. İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin ile polis memurlarının ellerini öptüğü Suphi Cabacı ve Mustafa Keramettin Sönmezgil, yaklaşık bir asırlık yaşamlarında toz kondurmadıkları polislik mesleği ile ilgili anılarını paylaştı. Bir süre kendi aralarında da sohbet eden ve eski günleri yad eden Suphi Cabacı ve Mustafa Keramettin Sönmezgil, birbirlerine bundan sonra sık sık görüşme sözü verdi. İftar programının onur konukları arasında yer alan ve Cumhuriyet tarihinin ilk polisleri arasında yer alan iki emekli emniyet görevlisi ile uzun süre sohbet eden Emniyet Müdürü Şeref Aytekin'de, emekli polislere uzun ömürler diledi. 
 
Programa katılan tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, "Bu akşam gerçekten güzel bir birliktelik yaşadık. Programımıza icabet eden tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Bu vatanın asıl sahipleri onlar. Önlerinde saygıyla eğiliyoruz" dedi.



Editör: Vitrin Haber