AK Parti Sinop Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Cevat Sürer, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Çevresinde neşeli kişiliği ile tanınan Sürer'in ani ölümü büyük üzüntüye neden oldu. Ada Mahallesi Kuzeykent Yapı Kooperatifi C Bloktaki evinde helallik alınması ardından Sürer'in cenazesi Alaaddin Camisine getirildi. Burada öğleni müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Cevat Sürer, Çukurbağı Mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.  

Cenazeye: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 25. Dönem Sinop Milletvekili ve MÜSİAD Sinop Başkanı Cengiz Tokmak, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Sinop Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mehmet Yüksel, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara, SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, AK Parti teşkilatları, meclis üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetimleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Marhum Cevat Sürer; Sinop Cam Sanayi ve Sinop Kaya Penden Emekli Merhum Yaşar Sürer ile Ayşe Sürer’in oğlu, Vahide Sürer'in eşi, Orman İşletme Müdürlüğünde Çalışan Cengiz Sürer, Sinop Üniversitesinde Çalışan Sevinç Kaban’ın babası, Sinop Üniversitesinde Çalışan Sinan Kaban ve Fidan Sürer’in kayın pederi, Fatma, Cevdet, Remziye ve Cahit Sürer’in kardeşiydi.

Editör: Vitrin Haber