Sinop'ta organize edilen Türkiye Dağ Bisikleti Oryantiring Şampiyonası coşkulu bir şekilde sonlanırken, şampiyonada gelin-damat sürprizi yaşandı.

Sinop Akliman mevkisinde gerçekleşen Türkiye Dağ Bisikleti Oryantiring Şampiyona alanında bir ilke imza atıldı.  Yarışmaların yapıldığı alana ansızın gelen gelin arabası tüm sporcuların ve seyircilerin ilgi odağı oldu. 

Yeni evli Hakan ve Aysun çifti düğün öncesi geldikleri Akliman Hamsilos koyunda bir anda tüm sporcuların ilgi odağı olurken, Hakan ve Aysun çifti sporculara başarı, sporcular ise genç çifte mutluluklar diledi.

Federasyon Başkanından Sürpriz Hediye

Gerçekleşen bu tablo karşısında büyük şaşkınlık ve mutluluk duyduğunu ifade eden Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Mehmet Genç yeni evli çiftlerin yanına giderek tebrik etti. 

Federasyon Başkanı Genç; Çifte Federasyonun simgesi olan ve özel donatımlı bir Oryantiring Pusulasıyla birlikte, bölgeye özel hazırlamış Oryantiring haritası hediye etti. 

Çiftler bir tesadüf sonucu ortaya çıkan bu tablodan duydukları sevinç karşısında tüm sporculara başarılar dileyerek alandan alkışlar eşliğinde uğurlandı.


Editör: Vitrin Haber