İstanbul’da yaşayan Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası 3 yaşındaki Poyraz Ali için düzenlenen yardım kampanyası büyüyerek devam ediyor. Sinoplu gönüllü Ayşe Özkömeç tarafından başlatılan kampanyaya her kesimden büyük destek geliyor. Kartopu misali büyüyen kampanyaya son destek Eczacıbaşı Vitra Voleybol takımından geldi. Son maçlarında giydikleri formayı imzalayan filenin sultanları,  bu formayı Poyraz Ali’nin tedavisine katkı sağlamak amacıyla Sinop’a gönderdi. Kampanyanın en büyük destekçilerinden olan Sinoplu radyo sunucusu Emin Özmen’in kişisel instagram hesabı üzerinden satışa sunulan forma 48 saatlik açık artırma süresi içerisinde satıldı. Saat 17.00’de sona eren açık artırmada verdiği 6 bin 250 lira teklifle formanın sahibi olan Sinoplu esnaf Duygu Özmen Turan, açık artırma bitimi ardından kendi teklifine bin 250 lira daha ekleyerek formayı 7 bin 500 liraya satın aldı ve Poyraz Ali’nin tedavisine katkı sağladı.

İstanbul’dan kendisine ulaştırılan imzalı formayı açık artırmada satın alan Duygu Özmen Turan’a teslim eden Emin Özmen, Poyraz Ali’nin tedavisine katkı sağlamak için başlatılan kampanyaya büyük ilgi gösteren tüm Sinoplulara teşekkür etti. 

Özmen; “Bildiğiniz gibi 3 yaşındaki SMA hatası yavrumuz Poyraz Ali’nin tedavisi için gerekli maddi imkanı sağlayabilmek amacıyla Ayşe Özkömeç arkadaşımızın başlattığı kampanyaya bizler de ilk günden bu yana gönüllü olarak destek veriyoruz. Birkaç kişi ile başladığımız bu kampanyaya destek her geçen gün artarak devam ediyor. Son olarak Eczacıbaşı Vitra Voleybol takımının, filenin sultanlarının imzalı forması bana ulaştırıldı. Bana bu formayı ulaştıran Kaan İncekara’ya da çok teşekkür ediyorum. Poyraz Ali’ye destek olmak için gönderilen bu formayı ben de kişisel instagram hesabımdan açık artırma ile satışa sundum. 500 liradan açık artırmaya sunduğum bu forma oldukça büyük ilgi ile 48 saat içerisinde satıldı. Son teklifi ise 6 bin 250 lira ile Duygu Özmen Turan verdi. Saat 17.00’yi gösterdiğinde açık artırmamız sonlandı ve forma Duygu hanımda kaldı. Duygu hanım daha sonra formanın kendisine kaldığı kesinleşmesine rağmen teklifine bin 250 lira daha ekleyerek önemli bir duyarlılık örneği sergiledi ve formayı 7 bin 500 liraya satın aldı. Kendisi de bir anne olan Duygu hanıma bu duyarlı davranışından dolayı ben bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Poyraz Ali’ye desteğimiz bundan sonra da devam edecek. Yine kişisel instagram hesabım üzerinden Fenerbahçe’nin imzalı forması açık artırma ile satışa sunulmuş durumdadır. Bu açık artırma da Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. Ben bu kampanyaya destek olan emek veren herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Poyraz Ali’nin tedavisi için gerekli parada yüzde 18’lik bir eksik kısım kaldı. Bunun da en kısa süre içerisinde tamamlayacağımıza ve küçük yavrumuz Poyraz Ali’nin tedavisini görerek yeniden aramızda olacağına inanıyorum” dedi. 

Kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Duygu Özmen Turan, Poyraz Ali’nin bir an evvel tedavisini görüp sağlığına kavuşacağı günü dört gözle beklediklerini söyledi. 
Turan; “Öncelikle bizlerinde bu projede olmamıza katkı sağladığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Az demeyelim çok demeyelim Poyraz Ali’ye can olalım” diye konuştu. 
 

Editör: Vitrin Haber