Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmesi ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine, oradan da Yalova’da başka bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan İsmail Öncel (41), yaklaşık bir haftadır verdiği yaşam savaşını kaybetti.  

Sinop'un yerel radyosu Barış FM'de uzun yıllar radyo programcılığı yapan İsmail Öncel, bir süredir de Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Yaklaşık 3 yıl önce evlenen ve kısa süre sonra da çocuğu dünyaya gelecek olan İsmail Öncel'in ani ölümü tüm sevenlerini derin üzüntüye boğdu.   

Aynı zamanda Tersane esnaflarından merhum İbrahim ve Fatma Öncel'in oğlu olan İsmail Öncel’in cenazesi Kaleyazısı Mahallesindeki evinde helallik alınması ardından Alaaddin Camisi'ne getirildi. Burada Öncel için öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. İsmail Öncel daha sonra kent mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye 25. dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, müdürlük çalışanları, spor camiası ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Editör: Vitrin Haber