Boyabat Oğlakçılar Köyünde yaşayan Selamettin Çavdar'a ait 21 keçi ve oğlak geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde kayboldu.

Keçi ve oğlaklarının ortalarda olmadığını fark eden Selamettin Çavdar, uzun süre aradığı hayvanlarından bir ize rastlayamadı. Çevre köylere ve çobanlara sorduğu hayvanları hakkında sağlıklı bir bilgi elde edemeyen talihsiz adam durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Hemen bir arama ekibi kuran Jandarma, köy halkının da yardımıyla dağlarda kayıp hayvanların izini sürdü. Herhangi bir kurt saldırısı izine de rastlanılamayan aramada kayıp hayvanlara ulaşılamadı. Köyde saldırgan bir kaç köpek tarafında ürkütülüp ormanlık alana kaçtıkları görgü tanıkları tarafından ifade edilen keçilerin bulunması için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirilirken, keçilerin yaklaşan Kurban Bayramında satılmak üzere hırsızlar tarafından çalınmış olabilecekleri de düşünülenler arasında.

Keçilerini bulanlara ödül vereceği söyleyen Selamettin Çavdar, keçileri görenlerin veya duyanların 0 532 577 17 46 nolu telefondan kendisine ulaşmalarını ya da jandarma ve polis ile irtibata geçmelerini istedi. 

 
Editör: Vitrin Haber