Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı, Sinop'un sevilen simalarından Şükrü Kayalı (38) göç yaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı. 

Solunum yollarında oluşan rahatsızlık nedeniyle kısa süre önce hastaneye yatan, durumunun ağırlaşması ardından tedavisi yoğun bakımda devam eden Şükrü Kayalı'nın ani ölümü büyük üzüntüye neden oldu. Kayalı'nın cenazesi bu gün Yeni Mahalledeki evinden alınarak Alaaddin Cami'ne getirildi. Kayalı öğleni müteakiben kılınan cenaze namazı ardnıdan Boyabat ilçesindeki aile kabristanlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 

CAN DOSTU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Alaaddin Cami'ndeki taziyeleri, Kayalı'nın çok sevdiği can dostu Yeni Mahalle Manavı Gökhan Canel aile yakınlarıyla birlikte kabul etti. Her gün mesai ardından Gökhan Canel ile zamanını geçiren Şükrü Kayalı'nın ölümü ardından adeta yıkılan Canel taziye anında kimi zaman gözyaşlarını da tutamadı. Şükrü Kayalı'nın cenaze anonsu da "Gökhan Canel'in kardeşi" olarak yapıldı. İki yakın dostun anıları fotoğraflarda kaldı. 

Editör: Vitrin Haber