Kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybeden eski Türkeli Belediye Başkanı Mustafa Özcan'ın cenazesi, toprağa verildi.

Özcan için Türkeli Belediye Başkanlığı binası önünde tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, burada yaptığı konuşmada, geçmişte Özcan ile siyasi mücadele verdiklerini söyledi.

Mustafa Özcan'ı siyasi mücadeleyi seven bir şahsiyet olarak anacağını dile getiren Özcan, "Yaşadığım bir anısı anlatmak istiyorum. 2009 yerel seçimlerinin bitmesinin ardından demokratlığını gösterip ekibiyle gelerek bizleri tebrik etti. Bunu yapabilen alçak gönüllü bir insandı. Mekanı cennet olsun, kederli ailesine sabırlar diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Özcan'ın cenazesi, Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamamlı köyündeki aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, eski bakanlardan Yaşar Topçu, Türkeli Belediye Başkanı Özcan, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile vatandaşlar katıldı.

Türkeli Belediye Başkanlığı görevini 1994-1999 yıllarında yürüten Özcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanlığını yapıyordu.

 
Editör: Vitrin Haber