Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğünden emekli Orhan Şahin, yaklaşık 1 ay önce kaybolan Golden cinsi köpeğini bulabilmek için aramadık yer bırakmadı. Kaybolan köpeğini bulmak için günlerce arama yapan Şahin, 'Gofret' isimli köpeğini bir türlü bulamadı.

Gofretin kendisi ve ailesi için manevi değerinin çok yüksek olduğunu dile getiren Orhan Şahin, onu bulan veya görenlerin kendisine haber vermelerini isterken, bulan kişiye de ödül vereceğini açıkladı. 

BULAN-GÖREN VARSA LÜTFEN BİLDİRSİN
Orhan Şahin; "Golden Retriever cinsi 4,5 yaşında erkek 'Gofret' adında köpeğimi 12 Mart Cumartesi günü kaybettim. O günden beri aramaktayım. En son kaybolduğu gün Sinop şehir çıkışı pervane yokuşu ile Samsun, Ayancık yol ayrımı arasında kalan ana yol üzerinde görüldü. Kaybolduğu gün boynunda resimde görülen kırmızı renkte tasması üzerinde bulunuyor ve tasmasında telefon numaram yazıyor. Çalındı ise muhtemelen tasması değiştirilmiştir. 12 Mart 2016 tarihinden sonra çevreniz de daha önce olmayıp resimde görülen Golden cinsi köpek sahibi olanlar mutlaka dikkatinizi çekecektir. 'Gofret-Gofret' diye seslenildiğinde dönüp bakarak tepki verecektir. Lütfen gören bilen varsa haber versin. Bulanlar yada bulmama yardımcı olanlar memnun olacak şekilde ödüllendirilecektir" dedi.

Orhan Şahin ayrıca Gofreti görenlerin; 0 542 647 52 83 numaralı telefona ulaşmak suretiyle, ya da [email protected] adresinden e-mail yoluyla kendileriyle irtibata geçmesini istedi. 

Editör: Vitrin Haber