Sinop Belediye Başkana Baki Ergül, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun başta olmak üzere bir çok kurum ve STK temsilcisi muhabirlirimizin gününü kutladı. Kutlamalar kapsamında AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy'da Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin'i telefonla aradı. 

İlk ziyaret Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından gerçekleştirildi. Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ve gazete personeli ile uzun süre sobet eden Metin Kubilay, Sinop basınını yakından takip ettiklerini belirterek, Vitrinhaber'in de kurulduğu günden bu güne iki yıl gii kısa bir sürede Sinop medyasına yeni bir renk getirdiğini söyledi. Medyanın devlet ile halk arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü dile getiren Kubilay, bu manada Sinop'ta görev yapan tüm basın mensupları ile Vitrinhaber Gazetesi ekibine de başarılar diledi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin'de, Kaymakam Kubilay'ın 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutladı. Özşahin, "Günler semboliktir ama bu günlerde hatırlanmak güzel. Umarız Sinop için hem idarecilerimiz he de tüm basın mensuplarımız arkaarında güzel eserler, güzel izler barıkabilirlir. Önemli olan geride oş bir seda bırakmak ve hayırla yad edilmek. Hem Gazeteciler Günü hem de İdareciler Günü'nün aynı güne rast gelmesi aslında oldukça manidar. Bu vesileyle ilimizde ki tüm idarecilerimizin ve gazeteci arkadaşlarımızın günlerini en içten dilekerimle kutluyorum" dedi. 

BAŞKAN ERGÜL'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü kapsamında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ziyareti ardından gazetemizi ziyaret etti. 
Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ve gazete personelimiz ile uzun süre sohbet eden Ergül, önemli bir köprü vazifesi gören gazetecilerin, büyük bir görevi icra ettiklerini söyledi. Vitrinhaber Gazetesi'nin de Sinop basını içerisinde önemli bir yere ve konuma sahip olduğunu söyledi. Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin'in Başkan Ergül'e 'bizde sizin İdareciler Gününüzü' kutluyoruz demesi üzerine Baki Ergül, "Yaklaşık 29 yıldır idarecilik yapıyorum. Şu anda Sinop'a ve Sinoplu’ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. Ergül daha sonra Vitrinhaber personelinin gününü kutlayarak kendilerine bir buket çiçek takdim etti. 

TARAF OLMADIĞI İÇİN BERTARAF OLAN GAZETECİLER VAR !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, “Taraf olmadığı için bertaraf olan tüm gazetecileri saygıyla anıyoruz” dedi

CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun 10 Ocak Gazeteciler Günü kapsamında Vitrinhaber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve gazete personelimiz ile uzun süre sohbet eden  gazetecilerin fikirlerini açıkça ve özgünce ifade edemediği bir ortamda gazeteciler günü kutlamanın da aslında mana ifade etmediğini söyledi. Acun; “Gazetecileri koruma komitesi (CPİ) raporlarına göre; parmaklıklar ardında bulunan 49 gazeteciyle, İran (45), Çin (32), Eritre (28), Suriye (15), Vietnam (14), Etiyopya (6), Özbekistan (4) ve S.Arabistan'ı (4) geçerek dünya 1.siyiz.

Sınır tanımayan gazeteciler örgütü (rsf) tarafından "dünyanın en büyük gazeteci hapishanesi" ilan edilen ülkemizde;

Tutuklu olanlar başta olmak üzere, çalışan, çalışamayan, çalıştırılmayan, taraf olmadığı için bertaraf olan tüm gazetecilerin günü kutlu, meslek yaşamları hep mutlu olsun” dedi.



Editör: Vitrin Haber