Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'nun annesi Fitnet Gündoğdu uzun süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Fitnet Gündoğdu'nun ölümü büyük üzüntüye neden oldu. 

Batur Caddesi üzerindeki evinde helallik alınması ardından Alaaddin Camisine getirilen Gündoğdu için öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 25. Dönem Sinop Milletvekili ve MÜSİAD Sinop Başkanı Cengiz Tokmak, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Sinop Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mehmet Yüksel, SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, iş dünyasının önemli isimleri, il genelindeki esnaf odalarının başkan ve yönetimleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetimleri, STK temsilcileri ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. 

Fitnet Gündoğdu kılınan cenaze namazı ardından Çukurbağ mezarlığında gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Fitnet Gündoğdu aynı zamanda Lala köyünden Ali Gündoğdu’nun eşi, Sinop esnaflarından Engin ve İsmail Gündoğdu’nun annesi ve ormandan emekli Raci Çakır’ın da ablasıydı.

Editör: Vitrin Haber