Necmettin Erbakan Anadolu Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Baltacı, Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) Genel Sekreteri Barbaros Baltacı ve Oktay Baltacı'nın babası emekli öğretmen Hayri Baltacı tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Palyatif Bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Hayri Baltacı'nın ölümü büyük üzüntüye neden oldu. 

Saat 11:30'da Özlem Konutlarındaki evinde helallik alınması ardından Allattin Camine getirilen Hayri Baltacı için, öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından kıldırılan cenaze namazı ardından emekli öğretmen Hayri Baltacı Dibekli Köyü Tepeköy Mahallesindeki aile kabristanlığında göz yaşları ve dualarla toprağa verildi.

Cenazeye eğitim camiası ve iş dünyasından önemli isimler ile Baltacı ailesinin çok sayıda seveni katıldı. Mezarlık çıkışında Barbaros Baltacı, Fatih Baltacı ve diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti. 

Emekli öğretmenler Salih Baltacı ve Şahin Baltacı'nın kardeşi olan Hayri Baltacı, Necmettin Erbakan Anadolu Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Baltacı, SİAD Genel Sekreteri Gazeteci Barbaros Baltacı ve Oktay Baltacı'nın babaları, Mevlüde Baltacı'nın da eşiydi.

Editör: Vitrin Haber