Sinop merkez İncedayı Mahallesi Kardeşler Apartmanı’nda oturan Canan Bayrak, sık sık kendi apartmanının önünü temizlediği gibi, her gün hem 9 nolu sokağı, hem de apartmanının karşısındaki Yeşil Cami’nin çevresini temizliyor. Bayrak, durumu gören diğer bir çok vatandaşın da takdirini kazandı. 

Ayrıca Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kuruda'nın da komşusu olan Bayrak'a Vali Karaömeroğlu'nun plaket verecveği öğrenildi. 

Konuyla ilgili konuşan Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kuruda; "Başta mülki idare ve yerel yönetimler olmak üzere her kurumun ve herkesin söylediği, ancak duyarlı çok az vatandaşımızın uyguladığı güzel bir söz vardır: 'Herkes evinin önünü temizlerse sokak ne güzel olur. Sokak güzel olduğunda ise mahalle güzel olur. Mahalle güzel olursa da kent güzel olur' diye. İşte bu güzel sözü kendine prensip edinmiş olan hassas, temizlik konusunda duyarlı ve sorumluluk bilinci içerisinde olan güzel insanlarımızdan birisi de, Sinop’un İncedayı Mahallesi Kardeşler Apartmanı’nda oturan Canan Bayrak. Bu duyarlı vatandaşımız Canan Bayrak, sık sık kendi apartmanının önünü temizlediği gibi ayrıca hem 9 nolu sokağı, hem de apartmanının karşısındaki Yeşil Cami’nin çevresini de temizliyor. Kendisini tebrik ediyoruz" dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber