Durağan'a bağlı Sarıkadı köyünde düzenlenen bolluk aşı etkinliklerine katılan Vali Dr. Ahmet Cengiz, vatandaşların yoğun ilgi ve segisiyle karşılandı. 

Durağan'a bağlı Sarıkadı köyü bolluk aşı ve güreş şenlikleri büyük bir katılımla gerçekleşti. Bolluk aşı ve güreş etkinliğine Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz başta olmak üzere, Saraydüzü Kaymakamı İbrahim Gencer, Durağan Belediye Başkanı Ali Dalkılıç, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Şahin, CHP İlçe Başkanı Hulusi Seçkin, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Teziç, Has Parti İlçe Başkanı Ramazan Güleroğlu, Çevre köylerin muhtarları, gurbetçiler, ilçe halkı, basın mensupları  ve çok sayıda davetli katıldı..

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’in Sarıkadı köyüne geleceği bilgisinin gelmesi üzerine köy halkı, köyün girişine akın etti.  Vali Cengiz’i görebilmek için yol kenarında sıraya giren vatandaşlar Sinop Valisi'ni köylerinde misafir edecek olmanın heyecanını yaşadı. Çocuklar ise topladıkları birbirinden güzel çiçekleri Vali Cengiz’e takdim ederken duygusal anlarda objektiflerden kaçmadı. Çocuklarla, kadınlarla ve ihtiyarlarla yakından ilgilenen Vali Dr. Ahmet Cengiz; ilgiden son derece memnun olduğunu, ilk defa bir köyde böylesine bir coşkulu kalabalıkla karşılaştığını belirtti.

duragan57







Editör: Vitrin Haber