Yaklaşık 15 yıldır Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (ESOB) görev yapan Atilla Gençgün'den bu gün acı haber geldi.

Geçtiğimiz hafta yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu önce Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne, oradan da Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gençgün, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Atilla Gençgün'ün ölümü büyük üzüntüye neden oldu. Acı haberi alanlar Gençgün'ün hayatını kaybettiği Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine koştu. 

Atilla Gençgün'ün ölüm haberini alması ardından Samsun'a giden Sinop ESOB Başkanı Mehmet Yüksel, son ana kadar umutlarını kaybetmediklerini, ancak gelen acı haberle yıkıldıklarını söyledi. Yüksel, Gençgün'ün tüm yakınlarına baş sağlığı diledi.  

Atilla Gençgün yarın (24 Kasım Cumartesi) Saat 14:00'da Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokaktaki evinden alınarak Alaaddin Camisine getirilecek, ikindi namazına müteakip Çukurbağ aile kabristanlığında toprağa verilecek. 

Merhum Şeref ve Refika Gençgün'ün oğlu olan Atilla Gençgün, İl Özel İdaresinde çalışan Ali Gençgün'ün kardeşi, Samet ve Suphi Gençgün'ün ise amcasıydı.  
Editör: Vitrin Haber