Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesinin, Sinop Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Saraciye Sanayiciler Derneğinin destekleriyle, üyelerine yönelik açtığı saraciye kursunu ziyaret etti.

Dernek binasında TSD Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez tarafından karşılanan Yakup Üçüncüoğlu, dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti.  Dernek binasında açılan deri işleme kursu hakkında bilgi alan Üçüncüoğlu, dernek üyeleri tarafından hazırlanan el emeği ürünleri inceledi. 

Ziyarette özellikle engelli bireylerin yaşam kalitesini artıracak projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Yakup üçüncüoğlu; " Sinop'ta özellikler engelli bireylerimizi sosyal yaşama daha aktif bir şekilde dahil olmalarına yardımcı olacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bende TSD Sinop Şubesinin bir üyesiyim ve uzun yıllar boyunca birçok faaliyette yer aldım. Türkiye Sakatlar Dderneği Sinop şubesinin bir üyesi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Engelli bireylerimizin  sorunlarının çözümü noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerlime düşen ne varsa yapmaya hazırım"dedi.

TSD Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez ise Yakup Üçüncüoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, destekleri için teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Merve Yerli