Geçmiş tarihimizden günümüze kadar olan süreçte, obasına töresine milletine devletine sırf şahsi çıkarları için ihanet edenler hep vardı; ve var olmaya devam ediyor. bu satın alınması kolay kişiliksizler için, millet ve devlet kavramının hiç bir önemi yoktur. bu satılmış kişiliksizler, tarih boyunca millet ve devletlerine zarar vermekten başka bir kazanç elde edememişler, sonları hep acı olmuştur ve tarihe hain olarak geçmişlerdir. 

Milletçe çok büyük bir imtihandan geçiyoruz. adı konulmamış lakin aklıselim her ferdin farkında olduğu üzere, haçlı saldırılarıyla karşı karşıyayız. benim diyeceğim! içimizdeki hainlere satılmışlara kendini bu toplumun dışında yahut üzerinde gören kişiliksizlere, hadi gavur gavurluğunu yapıyor; size ne oluyor? yoksa sizde onlar kadar gavurmu hissediyorsunuz kendinizi? tüm bu saldırılar tuzaklar çevremizdeki yangın apaçık ortadayken sizin bu aymazlığınız neden?. bakın bu millet geçmişten günümüze bir çok kurtuluş savaşı verdi; ve hepsinden yüzünün akıyla çıktı, tüm bu mücadeleyide kadın çocuk yaşlıya dokunmadan adilene bir şekilde yürüttü. 

Siz sanıyormusunuz'ki  köpekliğini yaptığınız devletler, istediklerini elde ettikten sonra varlığınız devam edecek; yanılıyorsunuz işiniz bittikten sonra kullanılmış tuvalet kağıdı gibi atılacaksınız çöp kovasına. çünki onlar sizlere kapılarına bağladıkları köpekleri kadar bile değer vermezler. biz milletçe her türlü saldırılara hazırız ve her türlü zorluklara göğüs gerecek kadarda azimliyiz. derdi dünya olanlar düşünsün; bizim üç günlük dünyada gözümüz yoktur, ecel insanı ölümden korur korkunun ecele faydası yoktur. 

Düşmanlar her türlü saldırıyor ekonomimizi batırmak ve milletimizin huzurunu bozmak için  tüm terör örgütleriyle saldırıyor; geçmişte gizli yürüttüğü bu operasyonlar tamamen deşifre olmuş açığa çıkmıştır. bizim için her alanda ülkemizi ve milletimizi savunmaktan ve bu uğurda şehit olmaktan başka bir düşüncemiz yoktur. son günlerde kaos ve iç savaş çığırtganlığı yapan aymazlar. başlarını ellerinin arasına alıp  önlerinde ırak suriye örneği varken iyice bir düşünsünler derim. haçlılarında tam istediği bizi birbirimize düşürmek. bu sayede bir taşla birkaç kuş vurma derdindeler lakin avuçlarını yalayacaklar.

Bu aziz millet tarih boyunca çok şehitler çok gaziler verdi. belki zaman zaman anlaşmazlıklara düşselerde, milli konularda yek vucud olmayı her zaman bildi.. şucu bucu diyerek bizleri ayrıştırmaya çalışanların heveslerini her defasında kursaklarında bırakmayı bildi. çünki bizler için söz konusu vatan, bayrak, mukaddesatsa gerisi teferruattır vesselam..