İSTANBUL (AA) - Vodafone'un ramazan kampanyası kapsamında, tüm bireysel müşterilere 11 Mart-14 Nisan'da Hediye Çarkı’nı haftada iki kez çevirme hakkı sunulacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ramazan boyunca hem çarkı her hafta iki kez çevirme koşuluyla toplam 11 GB hediye internet garanti edilecek hem de ramazana özel sürpriz hediyeler kazanılabilecek.

Çarkı ilk çevirme hakkı pazartesi, ikinci çevirme hakkı ise çarşamba günleri tanımlanacak. Bununla yine ramazana özel, Vodafone'un mevcut bireysel müşterileri için ek paketler, mevcut faturasız müşteriler için Kolay Paket, Vodafone FLEX ile cihaz ve aksesuar alımlarında ek avantajlar sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Ramazan, birlik, beraberlik ve sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir ay. Her yıl olduğu gibi bu ramazanda da müşterilerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

YOZGAT - Hızlı trenle Yozgat'a 1 yılda 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı YOZGAT - Hızlı trenle Yozgat'a 1 yılda 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı

Şahin, tüm bireysel müşterilerine Hediye Çarkı'nı haftada iki kez çevirme hakkı ile toplam 11 GB mobil internet hediye edeceklerini hem de ramazana özel birçok sürpriz hediye dağıtacaklarını aktararak, "Ayrıca, yine ramazana özel hazırladığımız ek paketlerin yanı sıra Vodafone FLEX ile cihaz ve aksesuar alımlarında ek avantajlar da sunacağız. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz." bilgisini paylaştı.

Vodafone Hediye Çarkı platformu ile müşterilere her hafta internet ve sürpriz hediyeler kazanma şansı sunuluyor. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen platform, sürpriz hediyelerle ramazanda da kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ramazana özel, Vodafone FLEX ile cihaz ve aksesuar alımlarında 1500 lira, Her Şey Yanımda ile ramazan kolilerinde 300 lira, Seyahat Yanımda ile uçak ve otobüs biletlerinde 175 liraya varan indirimlerden Vodafone Pay ile 50 lira nakit iadeye kadar birçok sürpriz, Hediye Çarkı'nda müşterileri bekliyor.

Kaynak: aa