Sinop'ta görev yapan kaymakam yurt dışı yolcusu Sinop'ta görev yapan kaymakam yurt dışı yolcusu

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan bugün Erfelek’e giderek ziyaretlerde bulundu. Erfelek programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Özarslan, daha sonra Erfelek Belediyesi konferans salonunda yapılan Kahverengi Kokarca ve Gal Arısı Zararlısı Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Özarslan, sürdürülebilir tarımsal üretim için tarım zararlıları ile etkin bir şekilde mücadele etmenin önemini vurgulayarak, “bu konuda muhtarlarımızı ve üreticilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Mustafa Özarslan daha sonra Erfelek’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uzun’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Buradan çıkarak Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız ile birlikte bir kıraathaneye uğrayan Vali Özarslan, çay eşliğinde kıraathanedeki vatandaşların istek ve taleplerini dinledi ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Erfelek halkına teşekkür eden Vali Özarslan daha sonra Erfelek Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Muhabir: Ümit Can Gökçen