Hibe destek programıyla orman köylülerinin evleri yenileniyor Hibe destek programıyla orman köylülerinin evleri yenileniyor

Valiler Kararnamesi ile Sinop’a atanan Dr. Mustafa Özarslan hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini üyelerini makamında ağırladı.

Vali Özarslan 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet üyesi basın mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek basın mensupları bir süre sohbet etti.

Her vilayeti bir okul gibi düşündüğünü ve kendisinin de bu okulda öğrenci olduğunu belirten Vali Dr. Mustafa Özarslan; “Öğrencinin yaşadığı bir psikolojiye sahibim. Bu okuldaki insanlarımızı paydaşlarımızı tanıyıp onlardan ilimizle ilgili bilgiler alıp kendi tecrübemi de bir araya getirerek bu okula, güzel ilimize katkı verebilmek için bir gayret ve çalışma içerisindeyim. Her gün bir il müdürlüğümüzü ziyaret ederek brifingler bilgiler alıyorum.  Buradaki bilgilere göre de ilimize uygun, ilimizin kaynaklarını potansiyelini değerlendirerek projeler hazırlayacağız. Ben basına şunun için önem veriyorum; yasama, yürütme ve yargı organlarımız var, kuvvetler ayrılığı şeklinde sistem hukuki bir zeminde yürüyor. Bunun yanı sıra dördüncü kuvvet olarak ta malumunuz üzerine basın mensupları sizler varsınız. Yerel ve ulusal basınımız var. Demokratik ve gelişme yönünden bütün dünyada basın her zaman topluluğa katkı vermiştir, yönetime katkı vermiştir. Şuanda da ben inanıyorum ki sizlerin önerilerinizden, tenkitlerinizden, eleştirilerinizden karar verirken rasyonel doğru kararlara ulaşma noktasında faydalanacağım.

Bana vereceğiniz desteklerden ve katkılardan dolayı şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum. 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak geldiğiniz için Cengiz Demirel şahsında sizlere çok teşekkür ediyorum. Cemiyet üyelerine buradan selam ve saygılarımı sunuyorum. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.   

Editör: Merve Yerli