Sinop'ta işletmeciliğini Cengiz Ünal’ın yaptığı marka, Erfelek Merkez Mahallesi Ahmet Muhip Dranaz Caddesi’nde faaliyet gösteren Ekmek Dünyası bünyesinde tatlı satışına başladı.
“ERFELEK’E DE HİZMET VERMEK İSTEDİK”
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Cengiz Ünal, Erfelek’te de hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“Sinop’ta yaklaşık üç yıldır hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Gerze’nin ardından şimdi de Erfelek’te vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, kaliteli ve taze ürünleri uygun fiyatla sunmak. Erfelekli hemşehrilerimizi Urfa yöresine özgü baklava ve tatl çeşitlerimizi tatmaya davet ediyoruz.”
TATLI ÇEŞİTLERİ ERFELEK’TE
Ünal, bölgedeki tatlı çeşitliliğini artırmayı hedeflediklerini de vurgulayarak, “İlçemizde güzel bir talep oluşacağını düşünüyoruz. Kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeni satış noktasıyla birlikte Erfelek’te tatlı alternatifleri artarken, ilçe halkı da farklı lezzetlerle buluşmuş oldu.





