Açıklamada görüşlerine yer verilen ÜNLÜ Menkul Değerler Genel Müdürü Gamze Akgüney, gerçekleştirdikleri başarılı işlerin aldıkları uluslararası ödüller ile tescillenmesinden son derece mutlu olduklarını belirtti.

Bu başarıda güçlü araştırma ekipleri ve sektörün en iyi profesyonellerinden oluşan uzman kadrolarının katkısının çok büyük olduğunu aktaran Akgüney, şunları kaydetti:

"DAHA Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetlerimiz kapsamında, kişiye özel geniş ürün yelpazemiz ile nitelikli bireysel ve kurumsal müşterilere butik yatırım danışmanlığı hizmeti sunuyoruz. Öte yandan dijitalleşme ve tabana yayılma stratejimiz çerçevesinde yeni dijital girişimimiz Piapiri’yi hayata geçirdik. Piapiri ile amacımız yatırımcılarımızın tek platformla yatırım yapmak için ihtiyaçları olan herşeye kavuşmalarını sağlamaktı.


Model Portföy’ün yanı sıra robotik hisse senedi sepetleri, robotik alım-satım sinyalleri ve sektör uzmanlarından raporlar ile yatırım için dijital bir ekosistem sunmayı amaçlıyoruz. Gelecek dönemde de araştırma ekibimizle değerli çalışmalar üretmeye devam edecek ve aynı azim ve kararlılıkla çalışarak müşterilerimize uluslararası standartlarda hizmet vermeyi sürdüreceğiz."

Kaynak: aa