Ülkemizde yerel seçimler yapıldı.  Siyasi partilerden ve mensuplarından sevinenler oldu üzülenler oldu. Bence demokrasi kazandı. Günlerce hatta yıllarca dış ve iç karanlık güçlerin ülkemizde  demokrasinin olmadığı propagandasını yapanlar hala derslerini almadığını iyiden iyiye belli ettiler.

ABD,İngiliz ,Alman ve İsrail basınını izlerseniz görürsünüz. Bunu görebilmek için siyasi bağnazlıktan uzak objektif bir gözle bakmak gerekiyor. Hedef tahtasına oturtulan  yüzde 52 oyla cumhurbaşkanlığına seçilen SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi gösterilmeye çalışılsada esas Türkiye Cumhuriyetidir. One Minutten sonra dünya siyasetine yön veren İsrail ve onun uşağı olan iç ve dış mason ve onun benzeri teşkilatlar büyük bir karalama kampanyasına giriştiler. Sakin ve ideolojik saplantılardan uzak olarak düşünülürse yüzünü bile görmedikleri 3-5 ağaç için fırtına koparanlar Okudukları manifestoda boğaz köprüsüne ,hava alanına, kanal istanbula karşı olduklarını söylediler.Pekiyi halkımıza sorarım bu yapılan eserlerin canım Ülkeme ne gibi bir zararı olabilir.Bu eserlerin yapılmasını istemiyen kimler. Karanlık dış güçler sözde iç aydınlar(aslında bunların GDOsu değiştirilmiş zifiri karanlık vatan hainleri) kimse kusura bakmasın.Düşmanlık nereden kaynaklanıyor. Piyade Tüfeğini bile yapamıyan bir ülkeden modern ve çok vasıflı tüfeğini yapan ,Tankını  insansız hava aracını, kirpisini ve benzeri zırhlı aracını ,dünyanın en hızlı hücüm botunu, uydusunu yapan ,Dünya 5 den büyüktür diyebilen ABD batı uşaklığı yapmayan bir ülkeye herkes düşmandır.Gelelim bir başka olaya : Çanakkale belediye başkanı HDP nin barajı geçmesine çok sevinmiş ve şükür pilavı dağıtmış:  ne CHP den nede Milliyetci olduğunu iddia eden MHP den bu belediyeyi tel’in eden bir ses seda çıkmadı (açık söyleyeyim ben 1975 yılında gerze ülkü ocaklarının kurulmasında emeği olan birisiyim) bütün kin ve nefretleri  dünyanın karanlık güçleri karşısında dik duran SAYIN CUMHUR BAŞKANI. Ey başkan Çanakkale şehitlerinin kemikleri sızlar.

Kim bu HDP. Ermeni asala örgütünün kurduğu vatan evladı Kürt kardeşlerimizin bir kısmını kandırarak dağa çıkartan en az 30 bin asker polis,öğretmen ve sivilin ölümüne sebeb olan katil bir örgütün şehir uzantısı. Koruculara biz kaleşnikof kullanmasını iyi biliriz defolun gidin diyen milletvekilini görmedinizmi. Başkan bu milletten özür dile veya istifa et bir keleş al sende pkk nın yanına git. Bir sözümde Şehit kanları ile yoğrulmuş o topraklar üzerinde yaşayan Çanakkale halkına. Bu başkandan kurtulun yoksa şehitlerin gazabına uğrarsınız ve şehitler sizi affetmez. ÇANAKKALE ŞİİRİNİ DİKKATLİCE OKUYUN.

Gelelim bir başka mevzuya: Dikkatinizi çekiyorum bir zamanlar insan hakları derneği başkanı vardı Akın Birdal diye birisi. İnsan hakları diye ortaya çıktı bende destekledim. Bu bir kamuflajmış. Sonra geldi hdp nin bir evvelki versiyonuna. Üç devre CHP den Gaziantep belediye başkanı olan Celal Doğan bu devre seçilemeyince HDP ye gitti. Akparti kurucuları arasında olan Mir Dengir Fırat ta Akparti tarafından kenara alınınca gönlündeki yeri buldu HDP ye gitti. Sayın ne mutlu TÜRKÜM diyenler dikkat edin!!!  Bilhassa Sinop’un girişindeki  NE mutlu TÜRKÜM diyen yazıya gönülden inanmış CHP li  halkıma söylüyorum. ŞU veya bu şekilde CHP Sn. Kılıçdaroğlunun elinden giderse hiç şüpheniz olmasın onunda son durağı HDP dir. Onların kodlaması öyledir. Sempatileri olmasaydı bu saydığım  şahıslar hdp ye gidermiydi. Kin ve nefretten uzak  Sakin kafayla birkez daha düşünün.

Telaferde ve kobanide ABD ve koalisyon Güçleri ne yapıyor biliyormusunuz? Türkmenleri  DEAŞ paravanası altında bombalıyor yurtlarından ediyor yerine pkk ve pyd lilerin yerleşmesini sağlıyor. Atalarımız boşuna dememişler ayıdan post gavurdan dost olmaz diye. Biz birbirimizi sevmek zorundayız. BU ülkeden başka ülkemiz yok. Gidecek yerimizde yok.