AK Parti Sinop Belediye Başkanı Adayı Yakup Üçüncüoğlu'nu partililer Sinop'ta coşkuyla karşıladı. 

7 Ocak tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini açıkladığı AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, İstanbul'daki ziyaretleri ve görüşmeleri ardından Sinop'a geldi. İl başkanlığı binası önünde İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, MHP Sinop Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı İl Ayhan Taş, aday adayları Güngör Azim Tuna ve Erdoğan Yalçın, kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu tarafından karşılanan Üçüncüoğlu, duygulu anlar yaşadı. Konfeti ve meşalelerle karşılanan Üçüncüoğlu'na tezahüratlar da yoğun oldu

Yakup Üçüncüoğlu daha sonra il binasında partiler ile bir araya geldi. MHP Sinop Hukuk ve Seçim İşleri İl Başkanı Ayhan Taş, Sinop'ta Cumhur İttifakı olarak tarih yazacaklarını, MHP olarak Yakup Üçüncüoğlu'nun etrafından hale olacaklarını söyledi

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'da yaptığı konuşmada, 31 Mart gününe kadar durmadan ve yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Üçüncüoğlu'nun kentte sevilen bir isim olduğunu belirten Giresun, tüm Sinoplulardan Üçüncüoğlu'nun etrafında toplanmaya davet etti. Giresun, hep birlikte Sinop'u daha güzel ünlere taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu'da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm aday adaylarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Üçüncüoğlu, kentin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunları yaptıkları projeler ve hükümetin desteği ile tek tek aşacaklarını, daha yaşanabilir bir Sinop inşa edeceklerini söyledi. 

BASIN MENSUPYARINA PASTALI SÜRPRİZ
Program sırasında 10 Ocak Gazeteciler Günü sebebiyle gazetecilere pastalı sürpriz yapıldı. İl Başkanı Giresun ve Başkan Adayı Üçüncüoğlu, gazeteciler ile birlikte pasta kesti. 

NAZIM MAVİŞ TELEFONDAN HİTAP ETTİ
Ankara'daki programından dolayı teşkilat mensuplarına telefonla hitap eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Yakup Üçüncüoğlu'nun toplumun her kesiminden kabul gören önemli bir isim olduğunu belirterek, Sinop'a Üçüncüoğlu ile birlikte AK belediyeciliği getireceklerini kaydetti. 

Editör: Serhat Özşahin