AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu seçim sonuçlarının belli olması ardından açıklama yaptı. Üçüncüoğlu, seçilen yeni belediye başkanı Metin Gürbüz'ü tebrik etti. 

Yakup Üçürcüoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bir dönüm noktasını daha geride bıraktık ve Sinop
Belediye Başkanlığı sonuçlarına göre sizleri temsil etme hakkını elde edemedim.
Ancak kendimi kaybetmiş gibi değil aksine çok değerli Sinop halkının gönlünü kazanmış olarak hissediyorum. Hem milletimize hem şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.
Bu süreçte oyunu kullanarak demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ederim.
Sevgili eşim Hacer hanım başta olmak üzere, evlatlarıma ve çalışma arkadaşlarım Doğan Can Al, Gökhan Öz, Özger DİNÇER ve Enes Cangül’e teşekkür ediyorum.
AK Parti teşkilatımızda sabahlara kadar sokaklarda emek veren tüm kardeşlerime, ilk günden bu yana hiç yorulmayan Kadın Kolları Üyelerimize, Gençlik Kollarındaki yiğit evlatlarımıza, sesimizi duyuran, pankartımızı asan, broşürümüzü dağıtan, sosyal medyada mücadele eden, bize inanan, bize destek veren tüm kardeşlerime ve Seçim Koordinasyon merkezindeki kıymetli ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
Beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli Milletvekilimiz Nazım Maviş başta olmak üzere; İl Başkanımız ve yönetimine, Cumhur İttifakı ortaklarımıza, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ali Gündoğdu kardeşime ve kıymetli eşine, İl teşkilatımıza, Merkez ilçe yönetimine, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, sandık kurulu başkanlarımız ve üyeleri ile birlikte Aday Adaylarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bizlerin güvenliği için sabırla takip eden kolluk kuvvetlerimizin değerli çalışanlarına, kampanya sürecinde bizden güler yüzünü esirgemeyen
kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Haberlerimizin kamuoyuna ulaşmasında emeği olan başta Serhat Özşahin ve Osman Aksu olmak üzere, yazılı ve görsel basında çalışan emektar basın çalışanlarının tamamına teşekkür ediyorum.
“Temiz Şehir” anlayışıyla yola çıktığımız bu kutlu davada bu zamana kadar bizlerden duasını esirgemeyen, şahsıma destek veren vermeyen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimle...
Bundan sonra da hangi makam ve mevkiide olursam olayım, hep yanınızda, hep emrinizde olmaya devam edeceğim.
Bu vesileyle; Sinop Belediye Başkanı seçilen Metin Gürbüz’ü tebrik ediyorum.

Editör: Merve Yerli