Osman Aşkın Bak: "Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz" Osman Aşkın Bak: "Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz"

İSTANBUL (AA) - TV+, mart ayında futbolseverlere maçları sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TV+ kullanıcıları, Exxen TV işbirliği ile Avrupa kupalarının seçili maçlarını ek bir ücret ödemeden izleme imkanına sahip olacak.

12 Mart'ta Barcelona evinde Napoli'yi konuk edecek. İlk maçtaki beraberliğin ardından iki takımın galibiyet mücadelesi, heyecanı zirveye taşıyacak.

13 Mart Çarşamba da Atletico Madrid, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Inter'i misafir edecek. Avrupa'nın en büyüğü olmak için sahaya çıkacak takımların mücadelesi, TV+ farkıyla Exxen TV'de ekranlara taşınacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde de rövanş karşılaşmaları heyecan dolu anlara sahne olacak. 14 Mart'ta Villarreal-Marsilya arasında çekişmeli bir müsabaka gerçekleşecek.

Aynı akşam saat 23.00'te ise kupanın en büyük favorilerinden B. Leverkusen, 2-2'nin rövanşında, taraftarı önünde Karabağ'ı konuk edecek.

Kaynak: aa