Seçim kampanyasına "Doğru İsim, Doğru Zaman" sloganıyla çıkan MHP Sinop milletvekili adayı İsmail Büyükkayıkçı, AK Parti Genel Merkezin "Doğru Adam" tanıtım kampanyasından sonra sloganını ve seçim kampanya dilini değiştirdi. 

MHP Sinop Milletvekili adayının cumhurbaşkanlığı seçim desteği için "Çayı koyun, geliyoruz" videosu sosyal medyada viral oldu. 

Ayrıca cumhurbaşkanlığında Erdoğan'ın kazanma sevinci için paylaştığı Atatürk'ün sesinden oluşan videosundan 1 gün sonra Ak Parti Genel Merkezi Atatürk'ün sesinden oluşan kolaj video paylaştı. 

MHP PAYLAŞIM YAPTIKTAN SONRA
AKP PAYLAŞTI..İLETİŞİMDE ZİHİN BENZERLİĞİ

Başarılı bir seçim kampanyasının yerelde ve ulusalda aynı zihinlerde oluşması siyasi arenada büyük ses getirdi ve MHP Sinop Milletvekili Adayı İsmail Büyükkayıkçı'nın seçim çalışması MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli tarafından takdirle karşılandı.

Ankara kulislerinde ise en çok merak edilen isim İsmail Büyükkayıkçı'nın başdanışmanı ve ajansı oldu.

Yaptığımız araştırma sonucunda Türkiye'nin gizli kahramanı ve geleceğin siyasi iletişim danışmanının Ayşe Gül Kara Zorlu olduğunu gördük.

GELECEĞİN SİYASİ DANIŞMANI

Seçim sürecinde sosyal medyayı en aktif kullanan İsmail Büyükkayıkçı'nın siyasi iletişim diline ve projelerine yön veren BİŞNEV Ajansın sahibi  Ayşe Gül Kara Zorlu, Türkiye'nin ve Azerbaycan'ın tanıdığı bir isim.

Azerbaycan, Katar ve birçok ülkede iletişim programları yapan, Fransa Cannes Festivalinde başarılı yapımcılar listesine giren, üniversitede ders veren, yerel yönetimlerde resmi danışmanlık yapmış olan, farklı partilerden siyasi isimlere iletişim, ajans danışmanlığı yapan, dünya çocuklarına yerli ve milli kitap kahramanı kazandıran, Sinop'un romanını yazan ve birçok tv programı hazırlayıp sunan yazar, danışman ve BİŞNEV Ajansının sahibi Ayşe Gül Kara Zorlu Sinop Gerze doğumlu.

Toplam 25 kitap eseri, 6 kısa animasyon yapımcılığı, 2 şarkı yapımı, tv prodüksiyon, radyo programcılığı ve binlerce iletişim seminerlerindeki başarısına siyasi çalışmaları da sığdıran Zorlu, iş ve siyaset dünyasında birçok isme danışmanlık yapmakla beraber bugüne kadar yapılmamış birçok sosyal, kültürel projeye imza atarak Türkiye'nin ilk'lerini başardı.

Editör: Serhat Özşahin