Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin'in göreve geldiği günden itibaren mesai gözetmeksizin birçok bölgede ve çok sayıda teknik ekip ile yaptığı çalışmalar neticesinde, ilçenin içme ve kullanma suyunun miktarı ve kalitesini arttırılması, yağmur sularının ilçe dışına taşınması amacıyla yapılan çalışmalarda önemli bir aşamaya gelinmişti. İlçe ve bölge tarihinin en büyük projelerinden biri olan, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon projelerinin hayata geçirilebilmesi için yüklenici firma Hedef İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti. ile yer tahsisi yapıldı.

Söz konusu projenin yapımına en kısa sürede başlanacağını belirten Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin yaptığı açıklamada; “Bu yapım sürecinde ilçe içinde altyapı ve üstyapı kazı işlemleri yapılacağından, her zaman desteklerini yanında hissettiğimiz siz değerli vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.
Bu büyük projemiz tamamlandıktan sonra, vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi her haneden kesintisiz can suyu akacak olup, Türkeli’nin su ve altyapı sorunu tarihe karışacaktır.   

Bu projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sinop Valimiz Erol Karaömeroğlu’na Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş'e, İlçe Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz’a, AK Parti İl Başkanımız Uğur Giresun'a, AK Parti İlçe Başkanımız Turan Yıldırım'a, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize, Teknik Personelimize, işçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi; dualarıyla ve destekleriyle daima bizleri çalışmaya ve güzel işler yapmaya motive eden tüm halkımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

turkelihaber.com
 

Editör: Vitrin Haber