Tereyağı satışında yeni dönem: En az %82 olacak Tereyağı satışında yeni dönem: En az %82 olacak

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, ilçede yaklaşık 2 yıldan  bu yana hem bakanlık nezdinde hem de Akmercan yetkilileri ile yürütülen doğalgaz projesi çalışmaları tamamlandığını söyledi.

Çalışmalarını yürüttükleri doğalgaz projesinin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yaklaşık iki ay önce onaylandığını ifade eden Başkan Şahin Akmercan Bölge Müdürleri ile Proje Müdürlerinin ilçeye gelerek çalışmalarını başlattıklarını ve ilçenin büyük bölümünün önümüzdeki kış aylarında doğalgaz kullanımına başlayacağını söyledi. Şahin; “2 yıldır yılmadan usanmadan Doğalgazı ilçemize getirebilmek için çok uğraşlar verdik. Bu çalışmalarımız sonucunda Türkeli’nin Doğalgazı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yaklaşık iki ay önce onaylanmıştır. Geçen hafta Akmercan Bölge Müdürleri ve Proje Müdürleri ilçemize gelerek çalışmalarını başlattılar.

Altyapı çalışmaları tamamlanmadan Doğalgaz çalışmaları da birkaç ay içerisinde ilçemizde başlayacak olup, önümüzdeki kış Türkeli’nin büyük bir bölümünde Doğalgaz yanacaktır.

Doğalgazın ilçemize gelmesiyle birlikte ilçe nüfusunda büyük artış olup, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. 
Doğalgaz projemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’, önceki ve şimdiki Vali ve Kaymakamlarımıza, AK Parti İl Başkanımız Uğur Giresun’a, AK Parti İlçe Başkanımız Turan Yıldırım’a, Akmercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Akmercan’a, Değerli Hemşerimiz AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’e, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, süreçte emeği geçen belediye personelimize ve bizleri dua ve destekleriyle hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Türkeli’nin doğalgazı vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Vitrin Haber