Eğlence dünyası salonunda gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın  okunmasıyla başladı. Faaliyet ve denetim raporları okunarak kabul edildi. Daha sonra dernek tarafından önümüzdeki 3 yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Tek liste halinde girilen seçimde 66 Oy olan Fahri Bostan'ın listesi 3 yıllığına göreve seçildi.

Yeniden dernek başkanlığına seçilen Başkan Fahri Bostan, yaptığı konuşmada tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Bostan konuşmasında şunları söyledi; ''İlk göreve geldiğimiz 2011 yılındaki heyecanı yeniden yaşıyoruz.Bu dönem içerisinde Kültür ve Turizm Derneği olarak, Sinop'un tanıtımı adına etkin çalışmaların yanı sıra ilkleri başardık. Önümüzdeki yıllarda görev süresince yine Sinop adına güzel etkinlikler ve projelere imza atacağız. Yeni yönetimimizde değişiklikler oldu. Genç arkadaşlarımızı aramıza aldık. Hepimiz heyecanlıyız. Sinop'a hizmet etmek için mücadele edeceklerine inanıyorum. Şubat ayı içerisinde derneğimizin 20.ci kuruluşu nedeniyle tüm üyelerle birlikte kutlama yapmayı planlıyoruz. Kutlamanın ardından gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ilk projemiz ise Mart ayı içerisinde Ankara'da bulunan 10 büyükelçiyi Sinop'a davet ederek, Sinop'un tanıtımı için gezi düzenlemek''

Bu arada genel kurul sonrası Fahri Bostan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Cengizhan Ersoy, Abdurrahman Ercan, Ebru Uysal, Yılmaz Küçük, Levend Yılmaz ve Didem Güney'den oluştu.





Editör: Vitrin Haber