Deniz tutkunlarını bir araya getiren 15. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nde (CNR Avrasya Boat Show)  Sinop'un tekne modelleri büyük ilgi görüyor.

Sinop'un tanıtımına büyük katkı sağlayan Ülgen Tekne, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük iki tekne ve yat fuarından biri olan 15. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 

22 Şubat'ta başlayan ve 01 Mart'a kadar binlerce deniz severi buluşturacak olan fuarda dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlıyor. CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında, üstün performanslı, şık dekorasyonlu ile dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenli markasının bir araya geldiği fuara Sinop'tan katılan Ülgen Tekne, birbirinden güzel tekne modelleri ile ilgi odağı oldu. 

Ülgen tekne tarafından açılan stantı çok sayıda yerli ve yabancı misafir ziyaret etti. Fuar sırasında Doğan Ülgen ve ekibini Sinoplular da yalnız bırakmadı. 

Advertoraial

Editör: Vitrin Haber