Sinop, Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İş Birliği Fuarı'nda (BAKAF) tanıtılacak. Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinin turizm potansiyelini geliştirerek, eğitim ve ticari alandaki iş birliklerini artırmayı hedefleyen fuarda, Katar Ticaret Odası, Lübnan ve Somali Eğitim Bakanlıklarının yanı sıra Orta Doğu ülkelerinde de çok sayıda katılımcı yer alıyor. 

SİNOP’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Büyük fuarda açılacak Sinop standında kente özgü ürünlerin yer alacağını belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, 27-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde açılacak fuarda Sinop'un da aralarında bulunduğu 8 ilden gelecek yerel üreticilerin kendi ürünlerini ziyaretçilere sunacağı söyledi. 

Sinop olarak kuracakları stantta kente özgü tekne modellerinin yanı sıra Boyabat ezmesi, nokul, hediyelik eşyalar ve turizme yönelik materyallerin tanıtılacağına dikkati çeken Ergül, "Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel fuarı olma niteliği taşıyan BAKAF fuarı, illerin oldukça geniş çerçevede turizm ve tanıtımına yönelik aktivitelere de yer verilecek. Biz de Sinop'u bu fuarda en iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber