İçerisinde Karadeniz Bölgesi'nin En Büyük Aqua Parkını Barındıracak Olan "Heyemola Resort" 8 Haziran'da Açılıyor.
75 yatak kapasiteli 33 odası, aquaparkı, toplantı salonları, açık-kapalı kafeteryaları, küçük ve büyükler için yüzme havuzları ve restorandı ile Sinop turizmine büyük katkı sağlayacak olan tesis sezona da iddialı giriyor.

Sinop’tan yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Çiftlik köyünde hizmete sunulacak olan Heyemola Resort'ta son hazırlıklar sürerken, tesis sahibi ve aynı zamanda Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici tesiste, Sinoplu dostlarına kahvaltı verdi. Belediye Başkanı Baki Ergül, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, gazeteciler ile Sinop'un bir çok tanınan simasının eşleriyle katıldığı kahvaltı programında davetliler havuz başında kahvaltı yaptı. 

Tesis hakkında bilgi veren Erol Derici, Sinop'un geleceğinin turizmle paralel olduğunu söyledi. Derici; "Sinop bunu, bu yatırımları hak ediyor. Gördüğünüz gibi Sinop'a büyük bir ilgi var. Sinop turizmde iyi bir yere geldi. Demek istediğim Sinop'un ileride gelişecek turizminde bu tesisler az bile gelecek. Bana göre tesislerin sayısı artmalı. İnsanlara artık bir şey vermeli" dedi.

Heyemola Resort hakkında bilgi veren Derici; "75 yatak kapasiteli 33 odamız var. Restoranımız, 75 kişilik tam donanımlı toplantı salonumuz, kafemiz, havuz barımız, jakuzili havuzumuz var. Ayrıca aquapark ile ilgili kafemiz var. Kapalı alanda oldukça fazla. Yağmur yağdığında ne yapacağız sorununa da toplantı salonları ve diğer aktivitelerle çözüm getirmiş oluyoruz. Ayrıca burada insanımızın yaşam şekliği değiştirebileceği, kendini hem dinlendirip eğlendirebilmesi için 450 metrelik bir parkurumuz var. bu parkurda vatandaşımız hem yürüyüş, hem koşu yapabilir. Ayrıca çocuklar içinde önümüzdeki hafta bir eğlence alanı oluşturacağız. Yani bizim amacımız burada gelen misafirimize değer verdiğimizi anlatmak. 

Biz burada paket programlarda sunacağız. 3 gün ya da daha fazla kalanlara bir gün Erfelek Tatlıca Şelaleleri, bir gün Akliman ve İnceburun, bir günde şehir turu hizmeti vereceğiz. Bunda da yerel rehberlerden faydalanacağız.  

Restorantımızda yöresel yemeklerden çok fırına ağırlık  veriyoruz. Bir köy fırınımız var. Tabi bir burada hizmetin kalitesini yükseltmek istiyoruz. Kaliteyi ne kadar çok yükseltirsek, Sinop'a olan ilgilinin o kadar artacağına inanıyorum" diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber