Sinop’ta Aşıklar Caddesi’nde düzenlenen lansman, yerli turistlerin en yoğun olduğu akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Dans, tiyatro, bale, müzikal gösteriler ile klasik müzik konserlerinden oluşan etkinlikte, Sinop resmi turizm sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen çekiliş ile sürpriz hediyeler verildi.
 
Sinop halkının yoğun ilgi gösterdiği “Türkiye’nin En Mutlu Kenti Sinop” teması ile düzenlenen etkinlikte Sinop’un tanıtımına yönelik birbirinden ilginç gösteriler sahnelendi. Bu kapsamda etkinliği izleyenler önce Telvin Sanat Akademisi tarafından hazırlanan tango ve bale gösterilerini izledi. Ardından sahnelenen tiyatro gösterileri ve klasik müzik konseri izleyenlerin beğenisini kazandı. Gecenin sonunda ise etkinliğe katılanlara Sinop logolu tanıtım ürünleri ve çekilişle sürpriz hediyeler verildi. 

Sinop’ta turizm eylem planı iletişim kampanyası kapsamında yaz boyunca farklı dönemlerde düzenlenecek sürpriz etkinlikler ile; şehri ziyaret eden günübirlik ziyaretçi ve turistlere şehrin turistik değerlerinin tanıtılması ve hedef gruplarda farkındalığın artırılması hedefleniyor. 

Editör: Vitrin Haber