Turgutlu Belediyesi Çocuk ve Kültür Sanat Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal Mahallesi’ne kazandırdığı ve okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz yaparak Türkiye’de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Merkezde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırladıkları gösterileri sundu. Kutlama programına katılan Belediye Başkan Vekili Hidayet Sayın ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül miniklerin bayramını kutlayarak öğrencilerin ve ailelerinin heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı

Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Belediye Başkan Vekilimiz Hidayet Sayın Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’mizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlendiği kutlama programına katıldı. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe hep birlikte yürümeye devam edeceğiz”

Kaynak: iha