Kemah Huzurevi’ne anlamlı ziyaret Kemah Huzurevi’ne anlamlı ziyaret

Muğla’da, Gazze’deki vatandaşlara yardım amacıyla sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları tarafından Hayır Çarşısı kuruldu. Üç gün sürecek olan çarşının tüm geliri Filistin’e gönderilecek.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Ediş Akça, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Filistin’e destek için başta Kadem organizasyonu olmak üzere, eğitime destek platformumuz, kamu kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin desteğiyle bir Hayır Çarşısı kurduk. Tüm geliri Filistin’e gitmek üzere, Kadem eliyle Kızılay iş birliğiyle bayram öncesi bu hayrı inşallah gerçekleştireceğiz. Sizleri de ve tüm Muğlalı duyarlı vatandaşlarımızı da bekleriz. Allah şimdiden hayrımızı kabul etsin, teşekkür ederiz" dedi.

Muğla’daki vatandaşlar, Hayır Çarşısı’na katılarak Gazze’ye yardım için katkıda bulunabilecekler. Organizasyonun tüm geliri, Kadem ve Kızılay iş birliğiyle Filistin’e gönderilecek. Etkinlik boyunca çeşitli ürünler satılacak ve elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Üç gün sürecek olan Hayır Çarşısı, Muğla’nın merkezi bir noktasında düzenlenecek. Tüm Muğlalılar, bu anlamlı etkinliğe katılarak Gazze’deki vatandaşlara yardım eli uzatabilir.

Bu etkinlik, Muğla’daki sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarının iş birliği ile hayata geçirilmiş olup, Gazze’ye yardım amacı taşıyan birçok kişi ve kurumun desteğiyle gerçekleşiyor. Tüm duyarlı vatandaşlar, bu hayır etkinliğine katılarak Filistinli kardeşlerine destek olma fırsatı bulacak.

Etkinlik boyunca Muğla halkının yoğun katılımı bekleniyor ve toplanan yardımlar bayram öncesinde Filistin’e ulaştırılacak.

Kaynak: iha