Tüketiciyi koruma kanunu ve tüketici hakları konusunda her ne kadar mesafe kat edersek edelim; bazı şirketlerin abonelerini keriz yerine koyup kazıklamalarından! bir türlü kurtulamıyoruz. neden? bazı kurumlar ve şirketler için, müşterileri yolunacak kaz mesabesinde'dir hafsa'lam bir türlü almıyor..

Kişiyi aboneleri yapabilmek için dökmedik dil bırakmayan, sözde bir çok cazip teklifle ayaklarımızın altına, tabiri caizse kırmızı halı seren şirketler abonelelikleri gerçekleşen kişilerle olan irtibatları, hep yeniden onları nasıl kazıklayabilirim yönünde oluyor.

Bilhassa gsm haberleşme şirketleri sizi abone edene kadar türlü türlü teklifler önünüze koyup abone ettikten sonra, aboneleğiniz boyunca sizleri yeni uyguladıkları, bütçenize uygun daha cazip kampanyalardan yararlandırmadıkları gibi, kampanya sürenizin bitimine yakın gerekli uyarıları yapmadıkları için, kampanya bitiminde en az iki ay süreyle daha yüksek fatura ödemek zorunda kalıyorsunuz..

Aradığınızda, efendim kampanya koşulları sona erdiğinden, faturanız yükselmiş demekle yetiniyorlar.. ve her nedense o fatura hiç düşmediği gibi, yüzde elli oranlarında yükselmiş olarak faturanıza yansıyor. El insaf yahu bırakın artık abonelerinizi keriz yerine koymaktan vazgeçin. vazgeçin artık müşterilerinizi yolunacak kaz olarak görmekten...

Sahiden abonelik bitiminde, o fatura neden hep yüksek gelir hiç düşmez??ben hiç, düşük fatura geldiğini görmedim. sizin göreniniz varmı??? Ve neden abonelik bitiminde hattımız boşa çıkmaz??? madem aboneliğimiz sona erdi,neden fatura kesiyorsun??..

Ne yapalım, milletce hep mahkeme kapılarında, yada tüketici hakları koruma merciindemi olalım sürekli. çokmu zor bir kaç mesaj atmak, yada bir kaç defa aboneyi arayıp durum hakkında bilgilendirmek, oysa her gün defalarca gereksiz mesajları atıp duruyorsunuz, yeni reklamlar abonelerinizin cebine elinizi daha çok daldırmak için, bir çok bildirimleri yapmaktan geri durmuyorsunuz. uyarıcı mesaj göndermek, çokmu zor. yada iki ay daha fazla ücret ödetip bizleri cezalandırıyormusunuz?

Yeter yahu Biz artık, fatura ödemeye gittiğimizde sürprizlerle karşılaşmak istemiyoruz.tek isteğimiz, Ticari ahlaka uygun olarak işletmelerinizi tanzim etmeniz. ve Abonelerinize tatsız sürprizler yaşatmamanızdır vesselam...