Yeter artık, dost düşman bellidir. Gereği yapılmalıdır. defalarca yazdık,ve yazmaya devam edeceğiz; ta'ki sesimizi birileri duyana yazılarımızı birileri okuyana kadar, yazmaktan vaz geçmeyeceğiz.
Lanet olsun teröristlere, terörü destekleyen iç ve dış hainlere.
Türkiyenin enerji koridorları üzerinde, stratejik bir öneme sahip konumda oluşu üzerimizde sürekli oyunların oynanmasına yol açmaktadır.
Asırlardır düşmanlarımızın, ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunlar artık ap açık ortadadır. Dünya tarihi yazılmaya başladığından bu yana, türk milleti yüreğiyle, bileğiyle, cesaretiyle, bir çok devletleri dize getirmiştir. kalleşlik bilmez bu oğuz soyu'nu hiç bir zorluk yıldıramamış, savaş meydanlarında bileğini büken çıkmamıştır. Lakin hile ve kalleşlik bilmeyen bu milleti, çeşitli hile ve düzenbazlıklarla içten çürüterek gücünü zayıflatabilmişlerdir.
Gelelim günümüze ve asıl meselemize, Atalarımız domuzdan post gavurdan dost olmaz demiştir; evet olmaz olmuyorda ALLAHcc kitabında mealen ey İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır. ALLAH(cc) zalim toplumu doğru yola iletmez.(MÂİDE-51:) buyurmuştur.
Bize ne oluyor'ki her yüzümüze güleni dost sanıyoruz. Nato'ya üye ülkeler sözde müttefikimiz öylemi? evet diyenler büyük yanılgı içindeler. Biz türkiye olarak onlar için çok şeyler yaptık. Lakin bu güne kadar onlar türkiye için kalleşlikten başka hiç bir şey yapmadılar. Aynı şekilde birleşmiş milletler için bir çok fedakarlıkta bulunduk bu güne kadar yaptıklarımızın bir tek karşılığını göremedik. Göremeyeceğizde bu böyle biline, biz ne kadar iyi niyetli olursak olalım, onlar bu iyi niyetlerimizi her daim suistimal etmeye devam edecekler.
Uyanmamız için ne gerekiyor ankarayı patlattılar, diyarbakırı patlattılar, bu ne ilk'ti ne'de son olacak. Biz Amerikaya, İngiltereye, Fransaya, Almanyaya, ve benzeri ülkelere, dost ve müttefikimiz demeye devam ettikce, ülkemizde onlara imtiyazlar vermeye devam ettikçe, bitmeyecek.
Sınırımızdaki savaş patlak verdiğinde, Türkiye'nin güvenli bölge isteğinin kabul görmemesinden belliydi bu günlerin geleceği, bunu görebilmek için müneccim olmaya gerek yok, ülkemizin stratejistleri ne iş yapar? bu kadar açık gelişmeleri yorumlayamayan perşembe'nin gelişi çarşambadan belli iken gerekli hamleyi yapamayana stratejist denmez. İyi bir stratejist yaptığı hamleden sonra en az on hamle ötesini görebilendir.
Bu gün geldiğimiz noktada Amerika PYD, YPG, JPG, Terör örgütlerine halen Terör örgütü dememiştir ve demiyecektir.
Pekii durum böyle iken ABD terör örgütlerine her türlü silah ve lojistik destek verirken ara sırada aba altından bize sopa gösterirken bizim aklımız neredeydi? neden incirlik hava üssünü açıp onların işlerini kolaylaştırdık. yahu düşündükçe kafayı sıyaracağım diye korkuyorum. Biz ne zaman? istediğimizi almadan bir şey vermemeyi öğreneceğiz arkadaş ne zaman?.
İçimizdeki aydın akademist geçinen terörist sevicilere'de bir çift sözüm var. Bırakın artık türki'ye düşmanlığını; bakın dün ırak’ta, suriye’de, sizler gibi bir çok akemisyen bozuntuları vardı. Batıya aşık onların uğruna vatanlarına ihanet edebilecek türden Bu gün ellerinde ne ülkeleri nede ünvanları kaldı türkiye haricinde gidebildikleri ülkelerde onlara yapılan muamele’leri   sizler’de görüyorsunuz; hani hatırlatayım dedim, sizler çok seviyorsunuz ya onları, onların uğruna ülkenize ihanet edebilecek kadar şuur kaybı yaşıyorsunuz ya, hani başımıza bir hal gelirse kaçarız diye umduğunuz ülkeler, sizleri hasretle kucak açmış bir şekilde beklemiyor; Hatırlatmak istedim sadece.
Biz’e gelince; Biz türk milleti’nin kaçtığı, ve esaret altına girdiği görülmüş bir şey değildir. Biz vatanımızı sonuna kadar savunur, ölürsek şehit kalırsak gazi oluruz. vatanımıza ihaneti, aklımızın ucundan dahi geçirmeyiz.
Evet kapalı kapılar ardında ABD, RUSYA, İRAN, ESED, anlaşmış görünüyor; bakmayın ara sıra kayıkçı kavgası yaptıklarına sözde deaşa karşı savaşacak'mış koalisyon güçleri, bizde yedik! bunların asıl amaçları, tüm terörist unsurları türkiye aleyhinde kışkırtmak; ve namluların Türkiye'ye yöneltilmesini sağlamak.
Lakin hep dediğimiz gibi, hesapların üzerinde bir hesap vardır. Oyunları bozmak elimizde. kurtuluş ve yeniden büyük türkiye'nin yolu birlik ve beraberlik'ten geçer. Milli şairimiz Merhum Mehmet Akif ERSOY Ne’de güzel özetlemiş şiir’inde değimli? Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; Toplu vurdukca yürekler, onu top sindiremez. Selam ve dua ile  sağlıcakla kalın...