Sinop'ta MEB'in dev eğitim projesi başladı
Sinop'ta MEB'in dev eğitim projesi başladı
İçeriği Görüntüle

THK Sinop Şube Başkanı Atilla Tezin, Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Alim Çilingir ve Denetim Kurulu Başkanı Haydar Gündoğdu, Türk Hava Kurumunun kuruluşunun 101.yılı dolayısıyla Sinop Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

THK Sinop Şube Başkanı Atilla Tezin yaptığı açıklamada "16 Şubat 1925 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Türk Tayyare Cemiyeti adı altında kurulmuş, aynı yıl alınan İcra Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘Kamu Yararına Çalışan Dernek’ statüsü kazanmış ve 1935 yılında alınan karar ile Türk Hava Kurumu adını almıştır.

Bu yıl THK 101.yaşını kutlamaktadır. Biz de Sinop şubesi yönetimi olarak Sinop Huzurevi’nde kalan huzurevi sakinlerimizle bir araya geldik.

Hazırladığımız 101. yıl pastasını beraber keserek güzel bir sohbet ortamında kuruluş günümüzü kutladık

Huzurevi sakinlerimiz toplumumuzun yaşayan hafızası, yol göstericileri ve geçmişle gelecek arasındaki en kıymetli köprüleridir. Tecrübeleriyle bizlere ışık tutuyorlar. Bizler de zaman zaman huzurevi sakinlerimizi ziyaret ederek onlarla güzel bir geçiriyoruz.

Bu etkinliğimizin düzenlemesinde katkı sağlayan başta Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Can Kayhan Özok, huzurevi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi