Bugün saat 18.30’da THK Sinop İl Binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına THK Sinop Şube Başkanı Atilla Tezin, Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Alim Çilinğiroğlu ve Denetim Kurulu Başkanı Haydar Gündoğdu katıldı.

Başkan Atilla Tezin, yaptığı basın açıklamasında tüm Sinopluları iyiliğe davet etti ve kurban derilerini bağışlayarak kurum çalışmalarını desteklemelerini istedi. Başkan Tezin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Sinoplular. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin havacılık sanayisini kurmak, askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak misyonu ile 16 Şubat 1925 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle kurulan Türk Hava Kurumu (THK) 1925 yılından beri faaliyetlerini Türk havacılık sektörünün sürdürülebilirliği ve sürekli gelişimini odağına alarak gerçekleştirmektedir.

Kuruluşundan bugüne yürüttüğü havacılık faaliyetleri ile yüz binlerce insana ulaşan Türk Hava Kurumu, bu çalışmalarını bağışçılarından aldığı güçle yerine getirmektedir. Siz de Türk Hava Kurumu faaliyetlerine kurban derisi bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

Bu kapsamda, Kurban Bayramı’nın ilk iki günü boyunca Sinop Belediyesi'ne ait mezbahada oluşturulan Kurban kesim alanında kuracağımız Kurban Derisi Bağış Noktasına bağış yaparak ve THK Sinop Şubesinin 0368 261 17 32 numaralı telefonunu arayarak kurban derisi bağışlarını makbuz karşılığında gerçekleştirebilirsiniz.

Bu vesile ile Türk Hava Kurumu Yönetim ve Denetleme Kurulu olarak mübarek Kurban Bayramınızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.”

Muhabir: Merve Yerli