Masum bir şekilde durakta bekliyoruz. Kimimiz’in kafasında yarın yapacağımız işler, kimimiz acaba evde bu gün ne yemek pişti? Kafamız’da türlü düşünceler; Trafik sıkışık otobüsümüzde gelemedi bir türlü. kimimiz dalgın düşünceli, kira yaklaştı senedin günüde geldi, işlerde bu aralar çok kesat. kimi işini, kimi ödemelerini, kimi gözünde tüten çocuklarını düşünürken, bir anda yeri titreden, kulakları sağır edecek kadar kuvvet’li korkunç bir patlama, çığlıklar, sağa sola kaçışmalar, yerde yatan insanlar, kimi yaralı, kimi çoktan hayatını kaybetmiş, uzaklardan gelen siren sesleri.

Evet yine masum insanları vuran ülkemizin birliğine dirliğine huzuruna karşı düzenlenmiş alçakca bir terör saldırısıyla daha karşı karşıyayız. kırk yılı aşkın süredir terör belasıyla mücadele eden bir ülkeyiz, hiç bir devlet, hiç bir millet, bizim kadar çekmedi terör belasından. Ve hiç bu kadar yaklaşamamıştık terörün kökünü kazımaya, sona yaklaştıkça alçakca ve kalleşçe saldırılar olabileceğini, muhakkak herkez tahmin edebiliyordu; alçakların işidir kalleşlik. lakin artık şunu anlamalılar, kırk yıldan beridir en zor zamanlarımızda dahi, diz çöktüremediğiniz bu devlet, bu kadar güçlü bir konumdayken diz çöktürebileceğini sananlar, ancak ahmakların ta kendileridir.

Bakın ey alçaklar sürüsü teröristlerle iş tutan harici ve dahili bedbahtlar, hainler, şerefsizler, tasmasının zinciri haricilerin elinde bulunan, yediği kaba pisleyen mahluklar, kırk yılı aşkın zamandır akıttığınız masumların kanında boğulacaksınız.
Ey terörist cenazelerinde taziyelerde bulunanlar, terörist unsurlara bir türlü terörist diyemeyen yediği kaba pisleyen, sütü bozuk, kanı bozuk, soyu bozuk  hainler, Türkiye düşmanı ülkelerin safında yer alan alçaklar, meclis çatısı altında direkt ve dolaylı teröre prim veren satılmışlar, ey evlere yüreklere ateşler düşürenler, sanmayınki sıra size gelmeyecek!! gelecek elbet gelecek. Dolaylıda olsa destek verdiğiniz teröristlerin akıttığı, masumların kanları sizleride boğacak. Dünyada’da ahiret’tede bunun hesabını vereceksiniz.

Milletçe başımız sağ olsun. Hepimizin yüreği yandı. Bomba ankarada patladı acısı seksenbir ilin yüreğini sızlattı.  Bu milletin huzuruna birliğine göz dikenler bilsinlerki biz etle tırnak gibiyiz, birimizin acısını hepimiz yüreğimizde hissederiz, bu nedenle tüm yaptıklarınız beyhude, düşündüklerinizi asla  ger çek leş ti re me ye cek si niz Terör kimden gelirse gelsin terörün her türüne lanet olsun bunu böylece kafanıza sokun.