Televizyon izleme alışkanlıklarımız zamanla değişti ve teknolojiyle birleşerek yepyeni bir boyuta taşındı. Artık televizyon izlemek, sadece klasik TV kanallarını tarayarak değil, aynı zamanda internet üzerinden geniş bir içerik yelpazesine erişerek gerçekleşiyor. İşte tam bu noktada karşımıza çıkan canlitv.com, televizyon izleme deneyimine getirdiği pratiklik ve keyifle, kullanıcılarına benzersiz bir kapı aralıyor.

Samsun’da trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı Samsun’da trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

PEKİ NEDİR BU CANLI TV?

2005 yılından günümüze yayın faaliyetlerini sürdüren Canlı tv, , Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ücretsiz yayın platformu olma özelliğini uzun yıllardır elinde bulunduruyor. Online platform, geniş kanal seçenekleri, güncel içerikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile televizyon izlemenin sınırlarını zorluyor.

Türkiye genelinde yayın yapan yerel ve ulusal kanalların tamamını bir araya getirerek televizyon izleme deneyiminizi zenginleştiriyor. Artık favori yerel kanallarınızdan haberleri takip etmek veya Türkiye genelinde sevilen programları ya da dizileri takip etmek çok kolay. Canlı TV ile, Türkiye'nin her köşesinden ve ulusal yayıncılardan gelen içeriklere sorunsuz bir şekilde ulaşabilir, televizyon izleme alışkanlıklarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Platformda yer alan hizmetler bununla da sınırlı değil.

ONLARCA TELEVİZYON KANALININ YAYIN AKIŞI LİSTESİ TEK SAYFADA

Canlı TV, ziyaretçilerine onlarca televizyon kanalının yayın akışını tek bir sayfada sunarak televizyon izleme deneyimini maksimum düzeyde kolaylaştırıyor. Artık sürekli kanal aramak yerine, yayın akışları sayfası üzerinden favori kanallarınızın güncel yayın akışlarına anında ulaşabilirsiniz. Hangi programın hangi kanalda olduğunu merak etmek yerine, bir göz atın ve keyfini çıkarın.

TELEVİZYON DÜNYASINDA OLUP BİTEN HERŞEY CANLI TV'DE!

TV kanalları izleme ve yayın akışı dışında televizyon dünyasında yaşanan tüm gelişmelerde canlitv'de. Televizyon, medya ve magazin dünyasında olup biten tüm güncel olaylar, alanında uzman editör ekibi tarafından araştırılıyor ve derlenip sizler için yeniden yazılıyor. Bu sayede, televizyon kanalları, programları, diziler ve oyuncularla ilgili en güncel gelişmelerden anında haberdar olabiliyorsunuz.

Kısacası canlitv.com aracılığıyla dilediğiniz televizyon kanalının yayınını izlerken, hangi kanalda hangi program veya dizi yayınlanıyor veya televizyon dünyasında neler yaşanıyor tüm bilgilere tek bir platformdan ulaşabiliyorsunuz.

Advertorial

Editör: Özge Newstanıtım