Sinop’ta yüzme sporunda başarılı bir performans sergilediklerini söyleyen Kulüp koordinatörü Levent Gül, Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübünün yüzme sporun bir marka olmasını hedeflediklerini belirtti.

Yüzme sporunda Sinop’un köklü kuruluşlarından olan Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü, alanında uzman antrenörleri ile verdiği kurslarına devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana il genelinde katıldığı yarışmalarda önemli dereceler elde eden Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü, il genelinden çok sayıda sporcu ve Gerze ilçesinden 30 sporcusuyla eğitimlerine devam ediyor. 

Yüzme İhtisas Spor Kulübü olarak, faaliyetlerine başladıkları günden bu yana, yüzme sporunun toplumun daha geniş kesimlerince sevilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü Koordinatörü Levent Gül, amaçlarının Sinop'ta güvenilir ve uzman kadrosuyla bilimsel metotlarda, yüzme sporunu sevdirmeye ve öğretmeye devam ederek ileriye yönelik sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Gül; “Yüzme İhtisas Spor Kulübü olarak, faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana, yüzme sporunun toplumun daha geniş kesimlerince sevilmesi için çaba gösterdik. Yüzme sporunun her yaşa uygun olduğunu ispatladık. Sporun bütünleştirici gücü ve canlılık veren etkisi ile öğrencilerimizin iyi seviyelere gelmesini sağladık. Amacımız Sinop'ta güvenilir ve uzman kadromuzla bilimsel metotlarda, yüzme sporunu sevdirmeye ve öğretmeye devam etmek, aynı zamanda ileriye yönelik sporcular yetiştirmektir” dedi. 

HEM SPOR YAPIYORLAR HEM EĞLENİYORLAR
İl genelinden olduğu gibi Gerze ilçesinden de ilçenin çeşitli okullarından gelen 30 öğrenciyle yüzme kurslarına devam ettiklerini ifade eden Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü Koordinatörü Levent Gül, verilen kurslarda öğrencilerin hem yüzme sporunu öğrendiklerini hem de hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Gül; "Haftanın iki günü 30 öğrencimiz Gerze ilçemizden çalışmalarımıza katılmaktadır. Yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen ve yaş gruplarına göre sınıflandırılan öğrencilerimiz hem eğleniyor, eğlenirken de yüzmeyi öğreniyor” diye konuştu.

YÜZME SPORU EĞİTİMİNİN VE YÜZÜCÜLÜĞÜN TÜRKİYE ÇAPINDA MARKA KULÜBÜ OLACAĞIZ

Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü olarak alanında uzman eğitmenleri ile başarıdan başarıya koştuklarının altını çizen Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü Koordinatörü Levent Gül, bu anlamda Türkiye çapında marka olmayı hedeflediklerini belirtti. Gül; “Yüzme İhtisas Kulübü olarak gelecekte, yüzme sporu eğitiminin ve yüzücülüğün Türkiye çapında marka değeri taşıyan, parmakla gösterilen kulüp olmayı hedeflemekteyiz. Antrenörlerimiz Cumhur Öztürk, Özge Yaman, Özge Çelebi ve Arda Manga ile bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da en kaliteli eğitimi vermeye devam edeceğiz. Kulübümüzde her zaman "kazanç" yerine "değer yaratmak" felsefesi yer aldığı için bu zamana kadar önemli yol kat etmeyi başardık ve bundan sonrada hedefimize doğru hiç yılmadan, yorulmadan ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Sinop Yüzme İhtisas Spor Kulübü Koordinatörü Levent Gül, Gerze ilçesinden kurslara katılmak isteyen öğrencilerin 0505 275 48 01 nolu telefondan Gerze Koordinatörü Cumhur Öztürk ile, Sinop’tan katılmak isteyen öğrencilerin ise 0542 265 93 48 nolu telefondan kendisiyle irtibata geçebileceklerini ifade etti. 
Editör: Vitrin Haber