Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup´ta geride kalan 5 hafta sonunda 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile beşinci sırada yer alan Sinopspor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Havza Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz Pazar günü Kastamonu Özel İdarespor karşısında kendi evinde çok önemli 3 puan alarak moral depolayan Sinopspor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Havza Belediyespor maçının son provasını 80. Yıl Semt Sahası´nda yaptı.

Haftanın maçından istediği sonuçla ayrılmak isteyen mor-beyazlılarda futbolcuların çalışmada son derece istekli ve arzulu oldukları görüldü. Çalışmaya ısınma ve 5´e 2 çalışmalarıyla başlayan Sinopspor daha sonra çift kale maç yaparak günü tamamladı. Çift kale öncesi oyuncularını taktik tahtasının başına çağıran Teknik Sorumlu Ali Kemal Yılmaz, Havza Belediyespor´u yıkacak oyun planı konusunda bilgiler verdi. Havza İlçe Stadı´nda çok zor geçmesi beklenen maç öncesi yapılan bu son provada futbolcuların bir hayli istekli ve arzulu oldukları gözlerden kaçmadı.

Sinopspor Teknik Sorumlusu Ali Kemal Yılmaz, “İyi hazırlandıklarını ve kayıp yaşamak istemediklerini” söyledi. Bu arada Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Sporculara destek ve takımı yalnız bırakmama amaçlı tam kadro Havza’ya gidecekleri belirtildi. 
Editör: Vitrin Haber