Gerze Belediyespor Antrenörü Ufuk Yetim, pandemi sürecinin spora olan olumsuz etkilerini anlattı. Yetim, sürecin bir an önce aşılmasını dilediği açıklamasında: "Geçen yıl bu zamanlarda ortaya çıkan, dünya  insanlığına büyük zarar veren korona virüsünün, her yerde oluşturduğu olumsuz etkiden spor branşları da nasibini aldı.

Sporla uğraşan yaşı küçük yada büyük olan herkes bu durumdan çok büyük zarar gördü. Dünya genelinde bu böyle oldu. Futbolla ilgilenen bizleri de bu kötü durum etkiledi. Kısa bir süre idmanlara başladık ama dünya genelinde hasta sayısının artması sebebiyle idmanlarımızı bitirdik.

İnşallah bu durumlarda Allah'ın izniyle bitecek ve bizler eski güzel spor yapacağımız günlere kavuşacağız. Gerze Belediyespor bu yıl BAL liginde mücadele verecek. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Sadece Türkiye Futbol Federasyonundan resmi bir açıklama bekliyoruz. Amacımız Gerze ilçemizde sporseverlere güzel seyir zevki veren futbol izletmek. Bizlere desteklerini esirgemesinler. Her daim arkamızda olan seyircilerimizle kavuşacağımız günleri bekliyoruz" dedi.
 

Editör: Vitrin Haber