Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan “9.Halit Narin Kupası” yelken yarışlarında kazanan genç yelkenciler, Martı Marina’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışlarda Optimist kategorisinde yarışan Sinoplu sporcu Ege Batmaz 4. Olarak madalya almaya hak kazandı.

1996 yılından bu yana Türkiye’nin önemli marinaları arasında bulunan Martı Marina’nın 9.kez ev sahipliği yaptığı “Halit Narin Kupası” Yelken Yarışları’nda kazanan genç yeteneklere, ödülleri renkli bir tören ile verildi. 

Marmaris Orhaniye'de 17-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Martı Grubu’nun genç sporcuları, yelken sporu ile buluşturma amacı ile sponsor olduğu  Gençlik ve Spor Bakanlığı “Halit Narin Kupası” yarışlarında, gençler, 5 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Yaklaşık 19 ilden katılan 310 sporcu, Optimist, Optimist Junior, Laser Standart, Laser Radial, Laser 4.7 sınıflarında, toplamda 14 yarışta rekabet etti. Hisarönü Körfezi’nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen yarışların kazananları Martı Marina’da yapılan tören ile belli oldu.

Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübünün 11 Sporcusu ile katıldığı yarışlarda optimist kategorisinde yarışan Sinoplu sporcu Ege Batmaz 4. Olarak madalya almaya hak kazandı. Kazanan yelkenciler ödüllerini, Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin ve Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Türkiye Yelken Federasyonu başkanı Serhat Belli’den aldı. Ödül törenine katılan Halit Narin böyle anlamlı bir oragnizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Narin; “Minik kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Genç sporcularımızı ve yelken sporunu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Editör: Vitrin Haber