Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan Karadeniz Bölge Kupası 1.Ayak Yarışları 30 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında Sinop liman içi mevkiinde gerçekleştirildi.

Sinop’ta düzenlenen Karadeniz Bölge Kupası 1.Ayak Yarışlarına; Sinop, Samsun, Rize, Zonguldak, Trabzon ve Bartın İllerinden 16 kulüp ve 73sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Özden Saral ve Muharrem Güneş nezaretinde çalışan Sinop Yelken İhtisas Spor Kulübü yarışmalara 24 sporcu ile katılarak Optimist Genel , Optimist Junıor , Laser 4.7 Genel , Laser 4.7 Junıor , Laser Radial Genç Kategorilerinde büyük bir başarıya imza atarak  yarışmalara damgasını vurdu.
Yarışlar sonunda yelken kulübü önünde düzenlenen ödül törenine; Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman , Belediye Başkanı Baki Ergül , Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Yelken  Federasyonu Karadeniz Sorumlusu Oğuz Özcü, Kulüp Yöneticileri , Siyasi Partilerin Temsilcileri ve sporcu velileri katıldı.

Editör: Vitrin Haber