Türkiye'nin 8 bölgesinde 60 takımın katılımı ile gerçekleşen TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda ilk yarı, hafta sonu oynanacak maçlarla sona erdi.

AYANCIK VETERANLAR SAMSUN METRO VETERANLAR
İlk yarının son maçında Orta Karadeniz grubunun lideri Samsun Metro Veteranlar deplasmanda grupta beşinci sırada bulunan Ayancık Veteranlar takımı ile karşılaştı.

HAKAN ÜNSAL BAŞARILAR DİLEDİ
Maçtan önce Türk Milli Takımının ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Hakan Ünsal soyunma odasına gelerek başarılar diledi. Ayrıca yine maçtan önce Ayancık Veteranlar kaptanı Çetin Samsun Metro Veteranlar kaptanı Yılmaz'a çiçek vererek başarılar diledi.

Cumartesi günü saat 13.30'te Ayancık Gazi Stadyumunda oynanan maça hızlı başlayan Samsun Metro Veteranlar takımı oldu. İlk yarıda Harun ve Ender'le iki gol bulan konuk takım soyunma odasına 0-2 üstünlükle gitti. İkinci yarıda karşılıklı goller vardı. Ayancık Veteranlar İskender'le golü bulurken Samsun Metro Veteranlar ise Ender ve Harun ile iki gol daha attı ve maçı da 1-4 kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmış oldu. Aldığı galibiyetle puanını 13'e çıkaran Samsun Metro Veteranlar ilk yarıyı da lider olarak tamamladı. 

ÇORUM VETERANLAR BAFRA VETERANLAR
Orta Karadeniz Grubunda üçüncü sırada bulunan Çorum Veteranlar kendi evinde grupta ikinci sırada bulunan Bafra Veteranlar takımı ile karşılaştı. İki takımında zirve mücadelesi verdiği bu önemli karşılaşma pazar günü saat 13.00'te 1 Nolu Sentetik Sahada oynandı. Karşılaşma öncesinde Çorum Veteranlar takımının kaptanı Yetkin Bafra Veteranlar takımının kaptanı Kenan'a çiçek vererek başarılar diledi.

Yüksek tempoda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ( Çorum Veteranlar dört, Bafra Veteranlar ise bir net pozisyondan yararlanamadı ) soyunma odasına 0-0 beraberlikle gittiler. 
İkinci yarıda golü bulan ev sahibi takım Çorum Veteranlar oldu. 45. dakikada arka direkte buluşan Ender takımını 1-0 öne geçirdi. 57. dakikada Elvan'ın pasında topla buluşan Ömer güzel bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Bafra Veteranlar takımının kritik sayılmayan golünden sonra iki takımda karşılıklı pozisyonlardan yararlanamadı. Golün santrası yapılmayan Erkan'ın golü ile maçın skoru 3-0 Çorum Veteranlar lehine sonuçlandı.
Çorum Veteranlar aldığı bu galibiyetle puanını dokuza çıkarırken Bafra Veteranlar on puanda kaldı.

ORDU BEZİRGANOĞLU VETERANLAR SİNOP TERSANESPOR VETERANLAR
Pazar günü saat 11.00'de Ulubey Suni Çim Sahasında oynanması gereken Ordu Bezirganoğlu & Sinop Tersanespor karşılaşması olumsuz hava şartlarından dolayı oynanamadı. Ordu Bezirganoğlu & Sinop Tersanespor karşılaşması bir hafta sonra Ordu'da oynanacak.

Olumsuz hava şartlarından dolayı oynanamayan bir maç dışında TMVFL Orta Karadeniz Grubunda ilk yarı tamamlandı. İkinci yarı Şubat ayında başlayacak.

 
Editör: Vitrin Haber