2014 yılından itibaren oynanmaya başlanan ve her sene Türkiye'nin farklı illerinde ve bölgelerinde yeni takımlarla Masterler ve Veteranları bir araya getiren Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu 2019-2020 sezonunda da futbol severleri bir araya getirmeye devam ediyor.

2019-2020 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun organize ettiği Bülent Yelkenci Sezonu Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde 8 bölgede 57 takım mücadele ediyor.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi beşinci hafta maçları hafta sonu oynandı.

TMVFL Bülent Yelkenci Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi beşinci hafta maçlarında; Lider Çorum Hattuşa Masterler takımı Bafra Veteranlar takımını 2-0 yenerken Durağan Veteranlar takımı ile Boyabat Veteranlar takımı ile 2-2 berabere kaldı. Samsun Masterler takımı ise Ünye'de Ünye Şöhretler takımını 3-1 yendi.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Bölgesinde maçlara bir hafta ara verilecek. 6. Hafta karşılaşmaları 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak. 

Editör: Vitrin Haber